Wednesday, June 17, 2009

Ameerika dieet - õhtusöök miinus

Käesolev dieet on võitnud Euroopa moodsate dieetide seas palju populaarsust. Dieedi saladus peitub õhtusöögis – sest kõik, kes soovid saada osa moodsa aja dieetide efektiivsest toimets, peaksid pikemaks ajaks või suisa alatiseks päeva viimasest söögikorrast loobuma. Dieedil on töötatud välja 4 põhireeglit, mida tuleks endale meelde jätta ja dieedi pidamisel kindlasti aluseks võtta.

  • - sihipärane ja asjakohane toiduainete valik
  • - piisaval hulgal vee tarbimine
  • - rasvade piiramine
  • - piisav vitamiinide ja mineraalide tarbimine

Hommikusöögiks võib süüa, mida iganes soovid. Dieet ei näe ette suuri toidukeelde!

Kui soovid süüa midagi magusat või juua alkoholi – võid seda teha, sest dieedil puuduvad igasugused piirangud.

Unusta pidev kalorite loendamine, juhindu soovist alla võtta ja vähendada ebatervisliku toidu tarbimist oma toitumisharjumustes,

Dieet - õhtusöök miinus - aitab kaasa kiirele kehakaalu alandamisele, ent sellegipoolest tuleb olla enda vastu aus ning püstitada kaalu alandamiseks „reaalseid“ eesmärke, mitte aga võimatuid illusioone.Dieet ei garanteeri tulemust 3 päevaga, sest teatavasti kõik efektiivsed dieedid on pikemaajalised ja nõuavad dieedipidajalt veidi kannatust.

Pea meeles, et dieeti tuleb alustada vabalt, mugavalt ja kergelt, sest ainult nii ei jäta positiivsed kaalunihked end kaua oodata!

Dieedi nipid

- pärast kl. 17.00 on igasugune söömine keelatud, lubatud ainult vee joomine

- päeva jooskul tuleb juua palju vedelikku (rohke vedeliku tarbimine aitab kaasa organismi puhastamisele ja toksiinide kiiremale väljaviimisele organismist)

- ei tohi unustada rasvade kombineerimist bioloogiliselt aktiivsete puu-ja köögiviljadega: kui sõite ära mõne vortsiviilu, siis hammustage juurde mõnda köögivilja või hoopis ananassitükki – mis soodustab rasvade paremat ainevahetust ja neutraliseerib nende ladestumist organismis.

No comments:

Post a Comment