Tuesday, May 5, 2009

Jussi soovitatud 15-päevane dieet

Dieet on vaheldusrikas. Peaksid saama kõiki vajalikke aineid. Välja arvatud sool. See ei kuulu õige dieedi juurde. Kui ka ei suuda tervet dieeti läbi teha, võid teha omal valikul koormusvabasid päevi. Olen katsetanud nii, et lihtsalt üks riisipäev muude päevade vahele. Ka aitab. Vähemalt kaalus juurde ei võta, kui muidu muudel päevadel söögiga patustatud on. See oli üks dieedi-idee. Kas see ka läbi läheb, on juba teie valik. Juss kirjutab: Mul on välja pakkuda üks üsnagi mitmekülgne ja huvitav dieet. Nälgima ei pea. Ja alla võtab kenasti. Ise proovisin. Kuigi dieet on 15-päevane, tegin ise läbi vaid 2 päeva ja kaks kilo kadus ikkagi. Dieeti soovitas kosmeetik, kel meediku haridus ja kes ise seda aeg-ajalt praktiseerib. Ka tema tuttavad on tema sõnul edukad olnud.
  • 1.- 3. päev Söö ainult keedetud ja täiesti maitsestamata riisi. Nii palju kui ainult isu on. Kõrvale võid juua mis tahes mahla, vett, suhkruta teed või kohvi. Peaasi, et riisi sees poleks maitseaineid ega muud kraami. Nipp: vala maitsestamata riis mahlaga üle. Nii võib see ollus paremini alla minna.
  • 4. - 6. päev Söö ainult kana- või kalkuni fileed (maitsestamata!!!!) Hädapärast võid asendada kana või kalkuni singiga. Taas piiramatus koguses mahla, teed, vett või kohvi.
  • 7. - 9. päev Söö ainult lahjasid piimatooteid (pett, rasvata keefir, rasvata jogurt jne.) Jook nagu eelmistel päevadel.
  • 10.- 12. päev Söö ainult juurvilju. Ükskõik mida. Ükskõik kui palju. Peaasi, et oleks soolata, sest sool seob vedelikku. Ja jällegi piiramatult kohvi, teed, mahla ja vett.
  • 13. - 15. päev Söö ainult puuvilju. Ükskõik kui palju ja milliseid. Taas vesi, mahl, tee, kohv.

No comments:

Post a Comment